11 Eylül 2007 Salı

Psikiyatri Doktorları

Psikiyatri Doktorları
Psikolog 
Ceren Akboyar
1980 yılında Bursa’ da dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bursa’ da tamamladıktan sonra lise yıllarımdan beri ilgi alanım olan ve vaktimi yoğun bir şekilde ayırdığım psikoloji alanında eğitim almaya karar verdim. Bir eğitimci olan annemin her zaman söylediği gibi “hobimi mesleğe çevirerek bir ömür keyifle çalışmayı” kendime düstur edindim. 2005 yılında bu amacımı elde etmiş olarak Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünü başarıyla tamamlayıp memleketim olan Bursa’ya geri döndüm. Mesleğimi ilk olarak Nuc-On Nucleer Tıp Merkezi’nde yapmaya başladım. Burada özellikle hastanenin hasta portföyü açısın-dan kronik hastalıklara sahip hastalarla ve kilo kontrolü hakkında çalıştım. 2006-2007 yılları arasında Bursa Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışında kurum psikoloğu ve yönetici olarak görev aldım. 2007-2008 yıllarında Bursa Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli öğrencilerimle ve aileleriyle çalışma imkanı buldum. 

Bu merkezde öğrencilerimle kendini kabul, özgüven, dikkat eksikliği, hiperaktivite, öfke kontrolü, sosyalleşme becerileri, iletişim becerileri gibi konularda; aileleriyle ise aile görüşmeleri, engelli ailesi olmak, depresyon, öfke kontrolü gibi konularda çalıştım. Aynı dönemde Osmangazi Tıp Merkezi’nde danışan görmeye devam ettim. 2007 yılında atamam çıkması sebebiyle Bursa Prof. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde kurum psikoloğu olarak göreve başladım. Bura-da hastalarla kronik rahatsızlıklarda yaşanan psikolojik durumlar, depresyon, kaygı bozuklukları, hasta psikolojisi, panik atak vb. konularda çalıştık. Hastane çalışanlarına psikolojik destek sağla-manın yanı sıra çeşitli eğitimler ve seminerler verme imkanı da buldum. Bunlar arasında depres-yon, empati, iletişim, hasta hakları, öfke kontrolü hakkında olanlar sıralanabilir. Burada bir yılımı doldurduktan sonra özel sektörde çalışmak istemem sebebiyle hastaneden ayrıldım.2009 yılında halen devam etmekte olduğum Uzman Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni açtım ve meslek hayatımı burada sürdürmekteyim. 2010 yılı itibariyle yarım zamanlı olarak Bursa Oyak-Renault fabrikasında uzmanlık alanımda hizmet vermekteyim.

2009 yılı içerisinde Hipnoz ile tanıştım ve eğitimi tamamlayarak Mind Training İnstitute MTI Hipnosis Sertifikamı almaya hak kazandım. Hipnoz konusunda her geçen gün bilgi dağarcığıma yeni bilgiler ve deneyimler ekleyerek ilerlemekteyim. Aynı yıl WİSC-R Zeka Testi Sertifikamı da almış bulunmaktayım.
Psikolojiyle lisenin ilk yıllarında tanıştığımdan beri bu konuda hiç durmadan ilerlemek gerektiğini biliyor ve bunu zevkle yapıyorum. İnsanların değişimine şahit olmak ve buna katkıda bulunmak apayrı bir keyif. Psikoloji alanı buna ilgi duymadan ve inanmadan ilerleme kaydedilebilecek bir alan değil. Ben danışanlarımın değişimlerine tanık oldukça ayrıca her geçen gün bu inancımın derinleşmesine de tanık oluyorum… Bu değişimi izlemek ve dahil olmak benim için vazgeçilemez bir alışkanlık…

MUAYENEHANE ADRESİ:
Uzman Psikolojik Merkezi  
Altıparmak Caddesi, Saner Apt. No:60 Kat:3 Daire:9 Osmangazi / BURSA 
(Burç Sİneması Karşısı)
Telefon:(0224) 221 50 39
Gsm : 0530 419 45 52
E-Posta: ceren@uzmanpsikoloji.com


Psikolog Aile Danışmanı
Gülçin Dönmez Fidan
Psikolog Aile Danışmanı Gülçin Dönmez FİDAN. 1982 yılı Bursa doğumluyum. Lisans Eğitimimi Uludağ Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladım. Aile Danışman-lığı Sertifikamı 2011 yılında Türk PDR derneğinden 120 saatlik bir eğitim ile aldım. Mesleğe atıldığım günden beri bir çok eğitime katıldım ve mesleki kariyerime devam etmekteyim. Evli ve bir kız çocuk annesiyim.

MUAYENEHANE ADRESİ: 
Fsm bulvarı Bahar Sitesi D Blok D:2 Nilüfer BURSA
Tel:0 532 559 44 85  -  0 553 252 22 72 
     
Uz.Dr.Mehmet DEMİREL







Uz.Dr.Mehmet DEMİREL
1963 yılında Ankarada doğdu.Üniversiteye kadar olan eğitimini Ankarada tamamladı.1990 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1992-1997 yılları arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Psikiyatri (Ruh sağlığı ve hastalıkları) eğitimi alarak Uzman doktor oldu.2005 yılına kadar Bursa Devlet Hastanesi ve kısa bir süre de Karaman 82.yıl Devlet hastanesinde görev yaptı. 2006 yılından itibaren ve halen kurucusu olduğu Özel Bursa Psikiyatri Dal Merkezinde çalışmaktadır.



Bursa Psikiyatri Dal Merkezi
izmiryolu Cd. Şenyurt iş. mrk.
No:87/3 Nilüfer/BURSA
0 224 453 30 10
0 224 453 30 11

................................................................................................


BURSA ÇEKİRGE DEVLET HASTANESİ PSİKİYATRİ DOKTORLARI
Uzm. Dr. Bülent ALTINTAŞ
Uzm. Dr. Gülnihal DENİZ
Uzm. Dr. Hayriye Pervin KARAKAŞ(ÖZTÜRK)
Uzm. Dr. Mustafa Hikmet TUNÇKOL
Uzm. Dr. Subutay Hakan KARA
Uzm. Dr. Taner NEFESOĞLU
KURUM ADRESİ:
Çekirge Devlet Hastanesi
Mutluevler Mah. Nazlı Cad.No:Bila
16090 Osmangazi – BURSA
Telefon: 0 (224) 239 36 36
Fax: 0 (224) 233 41 01
 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

15 yaşında oğlum insanlarla konuşurken ağlıyor , çok duygulanıyor helede ona çok iyisin dediğinde ve ödüllendirdiğinde daha da ağlıcağ geliyor ne ilaç önerirsiniz .Uzm. Dr. Aydın Demirsar Kurşunlu / Gemlik Tel: 0 224 527 00 14

Mehmet DEMİREL dedi ki...

Özel BURSA Psikiyatri Dal Merkezi Bursada bir ilk olarak eylül 2006 yılında kurulmuştur. ekibimiz iki psikiyatri uzmanı ,bir klinik psikolog ve yardımcı personelden oluşmaktadır. herkezin özel olduğu ve mahremiyet arz ettiği bir anlayışla butik bir ortamda psikiyatrik hizmet vermekteyiz.

izmiryolu Cd. şenyurt iş merkezi
No:87/3 Nilüfer/BURSA
0 224 453 30 10 - 0 224 453 30 11

Adsız dedi ki...

41 yaşında annem var babam la arasında hep devamlı kavgalar yapıyorlar haliyle annemde bundan çok etkleniyor nefes darlığı sinir kırizleri geçiryor,küçük bir kız kardeşim var oda bundan çok etkileniyor, bense ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmamız gerekiyor.